Sunday, August 19, 2007

Fondant & royal icing workshop

Jumaat lepas Smiley amik cuti & join bengkel fondant & royal icing kat Bagus, Gombak. Menghias kek dengan fondant memang menghasilkan kek yg cantik, tapi kerja-kerjanya agak rumit terutama untuk beginner macam Smiley ni. Inilah hasil kerjatangan Smiley pd hari tersebut.
Awas! jgn tertipu , kek ni tidak boleh dimakan hanya olok-olok aje, tapi fondantnye the real one.
Jika anda ingin ke mana-mana baking class, sy ada kongsikan baking class entry di my Blog.

3 comments:

eLLe said...

waaaa.. farraa dah bley buat fondant & icing cake, blehh arr orderr..hehehe...

kek die slalunye kek ape?? kek sedapp gakk takk?? kalau bleh x prefer kek buah..hrmm..

Farra said...

masa belajo ngan cikgu tu, dia kata kalau fondant cake mmg biasanya orang buat ngan kek buah sebab tahan lama, tapi kalau nak buat guna choc moist / butter cake pon boleh jugak

LiTtLe m3 said...

wahhh.. cantiknya :) boleh la order bila2 nanti :) mau CMC yg lazat jugak!!!