Jumaat lepas Smiley amik cuti & join bengkel fondant & royal icing kat Bagus, Gombak. Menghias kek dengan fondant memang menghasilkan kek yg cantik, tapi kerja-kerjanya agak rumit terutama untuk beginner macam Smiley ni. Inilah hasil kerjatangan Smiley pd hari tersebut.
Awas! jgn tertipu , kek ni tidak boleh dimakan hanya olok-olok aje, tapi fondantnye the real one.
Jika anda ingin ke mana-mana baking class, sy ada kongsikan baking class entry di my Blog.
3 comments:
waaaa.. farraa dah bley buat fondant & icing cake, blehh arr orderr..hehehe...
kek die slalunye kek ape?? kek sedapp gakk takk?? kalau bleh x prefer kek buah..hrmm..
masa belajo ngan cikgu tu, dia kata kalau fondant cake mmg biasanya orang buat ngan kek buah sebab tahan lama, tapi kalau nak buat guna choc moist / butter cake pon boleh jugak
wahhh.. cantiknya :) boleh la order bila2 nanti :) mau CMC yg lazat jugak!!!
Post a Comment